French Polynesia

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u French Polynesia

Некретнина на продају у Француској Полинезији

 

Ако је ваш сан да живите у рају, можда бисте размишљали о куповини некретнина на продају у Француској Полинезији. Француска Полинезија је прекоморска заједница Француске која обухвата више од 100 острва у јужном Пацифику и покрива преко 2000 км. Полинезија је подељена на архипелага Аустрал, Гамбиер, Маркизе, Друштво и Туамотус. Острва карактеришу беле и црне песковите плаже, планине, суровита забачена подручја и изванредни водопади.

Папеете је главни град. Смештено је на острву Тахити, у административној подели Отока са ветром, чији је Папеете административни главни град.

Бора Бора је мало острво у јужном Пацифику, смештено северозападно од Тахитија у Француској Полинезији. Окружен малим песковитим острвцима и лагуном тиркизних вода заштићеним коралним гребенима, познат је по роњењу и луксузним одмаралиштима.

За оне који то могу приуштити, тржиште некретнина Бора Бора је на врхунцу богатства. Ако сањате да поседујете део имовине на продају у Француској Полинезији, посебно на Бора Бори, мораћете да одвојите пуно времена, јер је процес некретнина у Француској Полинезији прилично тежак. Међутим, награда за такве напоре била би поседовање имања на најлепшем острву на свету.

Да бисте поседовали некретнине у Бора Бори, за свако страно улагање потребна је дозвола владе Француске Полинезије. У већини случајева већа је вероватноћа да ће влада одобрити инвестицију ако је пројекат повезан са пословањем и ако створи добре могућности за запошљавање просторија.

Ако желите да купите имање на продају у Француској Полинезији, а посебно на Тахитију, савршено, сматра се краљицом Пацифика.

Путници често занемарују велико острво на коме живи више од 70% становништва. Али ово је велика грешка. Једини прави „град“ у Француској Полинезији, Папеете може бити лепо место за истраживање и где потражити некретнине на продају у Француској Полинезији.

Још једно место за куповину некретнина на продају у Француској Полинезији је Факарава, позната као крај света.

УНЕСЦО-ов резерват биосфере, Факарава је једна од најбоље чуваних тајни у Француској Полинезији, зато пожурите и дођите овде. Велики кораљни атол нуди много више од самог роњења светске класе.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 27851

Prodaja Сеоска кућа, French Polynesia, Tuamotu, Tuamotu, Tuamotu

Reserved negotiation
Prodaja
Сеоска кућа

247 m²
земља кућа на продају
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB